← terug naar overzicht

Vacature - Afdelingsleider

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt een afdelingsleider met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!


Functiebeschrijving

Als Afdelingsleider stuur je direct een ploeg van 8-10 operators aan. Je zorgt voor de juiste inzet van productiemiddelen, zodat de productieplanning volgens de gestelde kwantiteits- en kwaliteitseisen wordt gerealiseerd.

 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse realisatie van het productieplan. Je fungeert hierbij als vraagbaak en contactpersoon binnen je eigen ploeg. Je bewaakt het rendement en de voortgang van de verschillende lijnen en stuurt aan op output volgens de vastgestelde doelstellingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de bezetting in je ploeg. Aan de hand van de planning wordt het personeel ingedeeld op de lijnen. Je overlegt met het uitzendbureau om de vaste bezetting aan te vullen met uitzendkrachten.
  • Je geeft direct leiding aan-, en bent verantwoordelijk voor alle medewerkers in de ploeg. Er is veel aandacht voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van medewerkers.
  • Je zorgt voor een veilige werkomgeving en optimale arbeidsomstandigheden.
  • Je zorgt voor een correcte productie- registratie.
  • Veiligheid heeft continu jouw aandacht! Je houdt toezicht op de naleving van kwaliteit, veiligheid en hygiënevoorschriften.
  • Je rapporteert op periodieke en ad-hoc basis over de resultaten en voortgang van jouw ploeg.


De Afdelingsleider rapporteert en legt verantwoording af aan de Productieleider Choco.


De werkzaamheden vinden plaats in 3 ploegendienst, tevens ben je flexibel om in 2, 4 of in 5-ploegendienst te werken als het werk daarom vraagt.


Functie-eisen

Om de rol van Afdelingsleider goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je voldoet aan:


·        Minimaal een relevante afgeronde MBO 4 of HBO opleiding;

·        HBO werk- en denkn iveau;

·        Minimaal drie jaar relevante werkervaring (productie levensmiddelindustrie);

·        Leidinggevende ervaring is een pré;

·        Bereidheid tot het werken in ploegen is een must.


Competenties

-      Klantgericht                                                              - Stressbestendig

-      Communicatief vaardig                                             - Samenwerken / teamplayer

-      Initiatiefrijk                                                                 - Positieve houding

-      Probleemoplossend vermogen                                - Flexibiliteit en aanpassingvermogen


Over Delicia

Delicia is een eigenwijs, vooruitstrevend bedrijf in chocoladedecoraties en -snacks, waar ruim 140 medewerkers werkzaam zijn. Wij hebben een open en professionele bedrijfscultuur waarin medewerkers gestimuleerd worden zich te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten.


Met 80 jaar ervaring kan Delicia zich met recht specialist noemen op het gebied van chocoladeproducten. Niet alleen voor wat betreft hagelslag, het typisch Nederlandse broodbeleg, maar ook van chocoladevlokken en -pajetten, cacaofantasie, gekleurde hagel, crispies en heerlijke gechocolateerde producten. Delicia verkoopt jaarlijks meer dan vijfentwintig miljoen kilogram chocoladeproducten die binnen heel Europa worden vermarkt.


Wat bieden we?

Een baan in één van de leukste productieomgevingen van Brabant! Delicia kent een zeer open cultuur waarbij iedereen elkaar aanspreekt op elkaars verantwoordelijkheden. Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken dit bedrijf tot werelds grootste producent in chocoladedecoratie en -versieringen. Door de constante focus op innovatie trachten we onze positie de komende jaren verder uitbouwen.


Solliciteren

Enthousiast geworden? Wij horen graag wat jou in deze functie aanspreekt en waarom. Jouw sollicitatie kan je sturen via onderstaande sollicitatielink.


Heb je vragen dan kan je bellen met Elise van Wijngaarden, Manager Personeelszaken, bereikbaar via telefoonnummer 013 462 55 05.


Kijk voor informatie op www.delicia.nl.


Trefwoorden: productie, productiemedewerker, productieleider, teamleider, inpak machine, productie machine, MTS, HTS, chocolade, chocola, www.delicia.nl, www.primatch.nl, machine operator, Tilburg, Noord-Brabant.

Tags: chocoladeinpak machinemachine opartornoord-brabantproductieproductie machineproductieleiderproductiemedewerkerteamleiderwww.delicia.nlwww.primatch.nl

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn