← terug naar overzicht

Vacature - Functioneel Applicatiebeheerder

Delicia in Tilburg zoekt een gedreven functioneel applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Kom jij ons team versterken?


Functie

Als functioneel applicatiebeheerder ben je de schakel tussen de business en ICT. Je functie bestaat enerzijds uit het ondersteunen van de gebruikers en anderzijds uit verrichten van onderhoud aan, het beheer, ontwikkelen en inrichten van applicaties. Je gaat ook een belangrijke rol spelen in het aanpassen van het ICT software landschap in de komende jaren.

Je bent verantwoordelijk voor applicaties zoals;

- Warehouse Management Systeem;

- R2T advanced plannings systeem;

- Protime tijdregistratie- en toegangscontrolesysteem;

De afdeling ICT bestaat uit 3 personen, namelijk een technisch/functioneel applicatiebeheerder, een informatie analist en een teamleider ICT.

Je hebt veelvuldig overleg met de andere functioneel applicatiebeheerders over o.a. Proficy Workflow, Colos, Ultimo, Bestmix en BAAN IV, en je helpt ze waar nodig. Met de Technisch applicatiebeheerder zorg je voor de implementatie en het testen van software updates. Daarnaast werk je nauw samen met de informatie analist om de juiste data aan te kunnen leveren en te komen tot de juiste informatie.

Als functioneel applicatiebeheerder rapporteer je direct aan de teamleider ICT.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Dagelijks ondersteun jij gebruikers door het oplossen van functionele vragen;
 • Je beheert de systeemdocumentatie, systeemhandleidingen en procedures;
 • Je denkt mee en geeft advies over software en hardware;
 • Je heb een signalerende rol richting problemen, knelpunten en storingen aan de applicaties. Je speelt hierop in door onderzoek uit te voeren, analyses te maken en het opstellen van verbetervoorstellen en aanbevelingen;
 • Je houdt je bezig met het onderhouden van interfaces tussen de verschillende applicaties.

Functie-eisen


 • Je beschikt over hbo werk-/ en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring opgedaan met functioneel beheer van bedrijfsapplicaties;
 • Het is een voordeel als je kennis hebt van logistieke en HR processen maar dit is geen vereiste;
 • Termen als ‘Werken in de cloud’, Virtual computing, Citrix, etc zijn je niet vreemd.
 • Je hebt aantoonbare kennis van de huidige Windows (server en cliënt) versies.
 • Kennis van WMS, R2T en/of Protime is een pré.
 • Je bent bekend met het begrip relationele databases, kennis van Microsoft SQL in het bijzonder is een pré.

   

Competenties

Als persoon ben je ambitieus, nieuwsgierig en secuur. Je vindt het fijn om samen te werken en kunt goed het overzicht behouden. Je communiceert helder en rustig en bent daardoor in staat om te schakelen met verschillende betrokken partijen. Verder ben je analytisch, risicobewust en besluitvaardig. 


Over ons

Met 80 jaar ervaring kan Delicia zich met recht specialist noemen op het gebied van chocoladeproducten. Delicia levert jaarlijks meer dan vijftien miljoen kilogram chocoladeproducten die binnen heel Europa worden vermarkt.


Onze belangrijkste afzetkanalen zijn supermarkten en industrie klanten (ijs-, zuivel-, ontbijtgranen- en bakkerij industrie). Wij beschouwen onze klanten als echte partners waarmee we een langdurige relatie uit willen bouwen.


Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken dit bedrijf tot werelds grootste producent in chocoladedecoratie en -versieringen. En door de constante focus op innovatie trachten we onze positie de komende jaren verder uitbouwen.


Aanbod

Je komt te werken in een klein, ambitieus en professioneel team waarin veel ruimte is voor eigen ondernemerschap. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden we je volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. 


De vestigingsplek van deze functie is Tilburg.


Interesse en meer informatie

Heb je interesse in deze functie dan verzoeken wij je om via onderstaande sollicitatielink te reageren.


Heb je vragen dan kan je bellen met Tommie van Kuringen, Teamleider ICT. Tommie is bereikbaar op 013 462 55 82. Kijk voor informatie op www.delicia.nl. 


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: ICT, IT, applicatiebeheer, support, applicatiebouw, datawarehouse, food, logistiek, WMS, R2T, Protime, HR, productieprocessen, HBO, WO, fulltime, Bedrijfseconomie, food, FMCG, vacature, Tilburg, Noord-Brabant, Eindhoven, Breda, Den Bosch, www.primatch.nl, www.delicia.nl

Tags: applicatiebeheerapplicatiebouwbedrijfseconomiebredadatawarehouseden boscheindhovenfmcgfoodfulltimehrlogistieknoord-brabantproductieprocessenprotimer2tsupportvacaturewmswww.delicia.nlwww.primatch.nl

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn