← terug naar overzicht

Vacature - Planner

Delicia (delicia.nl) is een eigenwijs, vooruitstrevend bedrijf in chocoladedecoraties en -snacks, waar 160 medewerkers werkzaam zijn. Wij hebben een open en professionele bedrijfscultuur waarin medewerkers gestimuleerd worden zich te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten.

Met bijna 80 jaar ervaring kan Delicia zich met recht specialist noemen op het gebied van chocoladeproducten. Niet alleen voor wat betreft hagelslag, het typisch Nederlandse broodbeleg, maar ook van chocoladevlokken en -pajetten, cacaofantasie, gekleurde hagel, crispies en heerlijke gechocolateerde producten. Delicia verkoopt jaarlijks meer dan vijfentwintig miljoen kilogram chocoladeproducten die binnen heel Europa worden vermarkt. Onze belangrijkste afzetkanalen zijn supermarkten en industriële klanten (ijs-, zuivel-, ontbijtgranen- en bakkerij-industrie). Wij beschouwen onze klanten als echte partners waarmee we een langdurige relatie uit willen opbouwen.

Dat dit gewaardeerd wordt heeft zich begin 2018 geuit in de winst van de Industributie Award voor het beste private label bedrijf van heel Nederland!

Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken Delicia tot ’s werelds grootste producent in chocoladedecoratie- en versieringen. Door de constante focus op innovatie trachten we onze positie de komende jaren verder uit te bouwen.


Om ons succes verder mee uit te bouwen zijn we per direct op zoek naar een fulltime planner.


De functie

In deze uitdagende functie ben je samen met je collega planners verantwoordelijk voor de vertaling van de klantvraag naar een optimale productie planning. Je zorgt daarbij voor een tijdige afroep en beschikbaarheid van de benodigde grondstoffen. Naast de planning van de productiebehoefte houd jij je bezig met het integreren van overige activiteiten in het wekelijkse Hoofd Activiteiten Plan. Voorbeelden daarvan zijn technisch onderhoud, proefproducties en schoonmaakwerkzaamheden.

Jouw belangrijkste aandachtsgebieden zijn; uiteraard het verzorgen van een optimale productieplanning, het nastreven van een goede servicelevel, parameterbeheer en het bewaken van de voorraadbehoeftes.


Over jou

  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met logistieke specialisatie.
  • Kennis van productieprocessen en impact van beslissingen op de kosten van de bedrijfsvoering.


De ideale kandidaat werkt graag in een dynamische werkomgeving, het ad-hoc regelen en inspringen op uitdagingen geeft je energie. Daarnaast ben jij analytisch, communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen, bent stressbestendig en je hebt een positieve mentaliteit.


Wij bieden jou

Een baan in één van de leukste productieomgevingen van Brabant! Delicia kent een zeer open cultuur waarbij iedereen elkaar aanpreekt op elkaars verantwoordelijkheden. 


Info en reageren

Meer weten of reageren? Voor vragen kan je contact opnemen met Elise van Wijngaarden (manager Personeelszaken) op 06 55 82 30 29 of 013 462 55 05.

Zo enthousiast dat je meteen wil reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij zien jouw reactie graag tegemoet!Trefwoorden voor deze vacature: Planner, productie planner, productie, logistiek planner, Logistiek medewerker, Logistiek, planning, HBO, WO, fulltime, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda, www.primatch.nl, www.delicia.nl.

Tags: bredaden boscheindhovenfulltimelogistieklogistiek medewerkerlogistiek plannerplannerplanningproductieproductie plannerwww.delicia.nlwww.primatch.nl

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn