← terug naar overzicht

Vacature - HSE Coordinator

Delicia in Tilburg, ’s werelds grootste hagelslag fabrikant, is op zoek naar een HSE professional met een focus op het gebied van veiligheidscultuur en gedrag die zijn/haar steentje bij gaat dragen aan het verdere succes van Delicia!


Heb jij ervaring in een productie omgeving en ben jij geïnteresseerd in de voedingsmiddelenindustrie? Wil je werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en zoek je een open en informele werksfeer waar jouw kennis en ervaring kan worden uitgebreid?

Om onze groeiambities waar te maken zijn we op zoek naar een standvastige


HSE Coördinator (fulltime)


De functie

Als HSE Coördinator ondersteun je onze organisatie op proactieve wijze op gebied van HSE. Continue verbetering van alle HSE aspecten staat daarbij centraal met de focus op veiligheid en gedrag. Je bent aanspreekpunt voor ons Arbo- en milieubeleid en je bent steeds bezig onze kwaliteits- en managementsystemen te optimaliseren zodat interne processen zo optimaal mogelijk zijn ingericht en verlopen. Je vertaalt de wettelijke eisen naar een concreet beleid en je zorgt ervoor dat dit uitgerold wordt binnen de organisatie.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Onderzoeken en voorkomen van ongevallen en incidenten;
 • Organisatie, uitrol en opvolging van Risico-inventarisatie & -evaluatie en werkplekinspecties;
 • Adviesrol ten aanzien van veiligheid bij de uitvoering van projecten en processen (nieuwbouwprojecten, onderhoudsprojecten en productieprocessen);
 • Ontwikkelen van toolboxen en trainen van collega’s op HSE gebied;
 • Uitvoeren van inspecties in kader van CE-markering machinerichtlijn, ATEX en andere richtlijnen;
 • Coördinatie van het team van preventiemedewerkers en het BHV team.


Je maakt deel uit van de afdeling Risicomanagement en werkt nauw samen met de afdeling productie en de technische dienst. Je rapporteert aan de manager risicomanagement.


Jouw profiel

Als HSE coördinator beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden, neem je makkelijk initiatief, heb je een gezonde dosis lef en ben je een echte motivator. Je werkt gestructureerd bent leergierig en onderzoekend. Als persoon ben je onafhankelijk, vasthoudend en integer van aard.


Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond;
 • Diploma Hogere Veiligheidskunde;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Goede kennis van Arbo- en milieuwetgeving;
 • Ervaring met Atex 114 en ATEX 153 richtlijn, (veiligheids)managementsystemen en het leiden van interne audits;
 • Specifieke kennis op het gebied van cultuur en gedrag is een pré.


Over Delicia

Met bijna 80 jaar ervaring kan Delicia zich met recht specialist noemen op het gebied van chocoladeproducten. Delicia levert jaarlijks meer dan vijfentwintig miljoen kilogram chocoladeproducten die binnen heel Europa worden vermarkt. Onze belangrijkste afzetkanalen zijn supermarkten en industrie klanten (ijs-, zuivel-, ontbijtgranen- en bakkerij industrie). Wij beschouwen onze klanten als echte partners waarmee we een langdurige relatie uit willen bouwen.

Dat dit gewaardeerd wordt heeft zich begin 2018 geuit in het winnen van de Industrie Award voor het beste private label bedrijf van Nederland!

Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken dit bedrijf tot werelds grootste producent in chocoladedecoratie en -versieringen. Door de constante focus op innovatie trachten we onze positie de komende jaren verder uitbouwen. Delicia kent een zeer open cultuur waarbij iedereen elkaar aanspreekt op elkaars verantwoordelijkheden.


Aanbod

Werken bij Delicia betekent een verdieping en verbreding van je carrière. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zodoende veel ruimte om zaken voor elkaar te krijgen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bij de zwaarte van de functie passend salaris. De vestigingsplek van deze functie is Tilburg.


Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende en veelzijdige functie dan ontvangen wij je sollicitatie graag via de sollicitatie-button.


Heb je vragen dan kan je bellen met Hedwig Kaastra, manager risicomanagement. Hedwig is bereikbaar op 013-4628993.

Kijk voor informatie op www.delicia.nl.


Primatch ondersteunt Delicia bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt door Delicia niet op prijs gesteld.


Tags: arboatexbredace-marketingden boscheindhovenfoodfood retailfulltimehbohealthhealth safety environmenthsekwaliteitkwaliteitszorgqarisicomanagementveiligheidskundevoedselveiligheidwowww.delicia.nlwww.primatch.nl

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn